! This version of Internet Explorer is not supported anymore !

We recommend to visit our website with another browser (Microsoft Edge, Chrome, Firefox, ...)

Zelf installeren of laten installeren

Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken of wil je beroep doen op een professionele installateur?

Hulp van een erkende Niko installateur
Je plaatst volledig zelf of met wat professionele uitleg

Ben je eerst nog op zoek naar vrijblijvend advies?

Maak een afspraak in onze showroom of boek een online gesprek met een Niko expert.
Zo geraak je wegwijs in alle oplossingen en kan je voorbereid aan jouw project beginnen.

Showroom Niko expert